Κλασσικά Φρουτάκια

0
678
Κλασσικά Φρουτάκια

Καθώς τα βιντεοπαιχνίδια και οι κουλοχέρηδες γίνονται πιο σύγχρονα και ταχύτερα, η επιθυμία για λίγη ρετρό διασκέδαση αυξάνεται επίσης. Παίξτε τώρα παλιά κουλοχέρηδες δωρεάν και χωρίς εγγραφή.

Η ιστορία των μηχανημάτων τυχερών παιγνίων είναι μια ιστορία γεμάτη παρεξηγήσεις. Δεν είναι πάντα για τα χρήματα, αλλά Kitkat, μουσική και … το μέλλον! Στον τομέα των μηχανημάτων τυχερών παιχνιδιών, έχει σημειωθεί τεράστια πρόοδος από τεχνική άποψη τα τελευταία χρόνια. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το όνομα έχει αλλάξει.

Αυτό που χρησιμοποιείται για να ονομάζεται ένα μηχάνημα αργότερα εξελίχθηκε σε κάπως υποτιμητικά ονομάζεται “Daddelmaschinen”, η οποία μπορεί να βρεθεί παντού σε παμπ και αίθουσες τυχερών παιχνιδιών, και σήμερα σιγά-σιγά ο αγγλικός όρος Κουλοχέρηδες επικρατεί, η οποία φαίνεται πιο κατάλληλη για τη σύγχρονη βιντεοπαιχνίδια.

Κλασσικά Φρουτάκια

Παλιά φρουτάκια δωρεάν

Το βίντεο Κουλοχέρηδες του σήμερα συνδέεται με παλιά κουλοχέρηδες έτσι στην πραγματικότητα δεν είναι καν το όνομα πια. Οι σύγχρονοι Κουλοχέρηδες είναι βιντεοπαιχνίδια με ακολουθίες ταινιών, παιχνίδια εντός παιχνιδιού και ισχυρή μουσική υπόκρουση όπως στις ταινίες. Με όλο τον σεβασμό για την τεχνική πρόοδο και όλο τον θαυμασμό για το τι είναι δυνατό σήμερα, αυτό είναι επίσης λίγο συντριπτικό. Δεν είναι κάθε παίκτης ενθουσιώδης, και μερικοί θέλουν ακόμη και το καλό παλιό μηχάνημα με τους τρεις τροχούς και τους ήλιους πίσω.

Είναι ένα πολύ γνωστό φαινόμενο ότι μια τέτοια ταχεία εξέλιξη συχνά προκαλεί μια αντίθετη κίνηση. Μετά το γρήγορο φαγητό ήρθε το αργό φαγητό, μετά το Bugatti ήρθε το σκαθάρι. Επίσης, με κουλοχέρηδες είναι μια στροφή προς το ρετρό στυλ για να αναγνωρίσει.

Οι Σε απευθείας σύνδεση χαρτοπαικτικές λέσχες έχουν πάντα τα αυτιά τους στον παλμό του χρόνου, οπότε αυτή η εξέλιξη δεν έχει περάσει ούτε από αυτά. Το αποτέλεσμα: εκτός από τις τελευταίες, προσφέρουν επίσης κουλοχέρηδες παλαιού τύπου. Το καλύτερο πράγμα για αυτό: τα “παλιά” κουλοχέρηδες φυσικά λειτουργούν επίσης με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ως εκ τούτου είναι αξιόπιστα και χωρίς προβλήματα.

Αν θέλετε να επιδείξετε τις γνώσεις σας στους φίλους σας, ρωτήστε ποιο ήταν το πρώτο δημόσιο μηχάνημα αυτόματης πώλησης και πότε και πού εγκαταστάθηκε. Εδώ είναι η εκπληκτική απάντηση: ήταν ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης γραμματοσήμων που τέθηκε σε λειτουργία στην Αγγλία το 1857.

Αυτή ήταν η αρχή ενός πρωτοφανούς Θριάμβου αυτοματισμού. Τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης εισχώρησαν σε όλους τους πιθανούς τομείς της ζωής και επέτρεψαν μια ολόκληρη σειρά νέων μορφών εξυπηρέτησης και ψυχαγωγίας. Μερικοί από τους αναγνώστες μας μπορεί να θυμούνται ακόμα τις δημόσιες κλίμακες, αλλά τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης μας παρείχαν επίσης πράγματα όπως προφυλακτικά, τσίχλες και φιστίκια, φωτογραφίες διαβατηρίου και πολλά άλλα.

Στη βιομηχανία ψυχαγωγίας, όλο και περισσότερες ευκαιρίες έχουν ανακαλυφθεί για να χρησιμοποιήσουν τη νέα τεχνολογία για δικούς τους σκοπούς και να αποπλανήσουν τους ανθρώπους να παίξουν.

Παλιά φρουτάκια δωρεάν

Classic slots..μία παράδοση που διατηρείται

Οι πρώτοι κουλοχέρηδες είχαν ακόμα αρκετά περίεργα ονόματα, κάτω από τα οποία μπορεί κανείς να φανταστεί σήμερα μερικές φορές σχεδόν τίποτα. Μεταξύ των κλασικών παιχνιδιών ήταν, για παράδειγμα:

  • Μηχανές χειρός
  • Αυτόματες προστατευτικές διατάξεις
  • Μηχανές ηλεκτροπληξίας
  • Βελόνα παίζει
  • Απαγωγείς κερμάτων
  • Αυτόματες μηχανές παγίδευσης σφαιρών

Και τότε, φυσικά, εμφανίστηκαν τα μουσικά μηχανήματα, από τα οποία αργότερα δημιουργήθηκε το “Juke Box”. Μέχρι τη δεκαετία του 1980, σε πολλά εστιατόρια, ο μόνος τρόπος για να παρέχετε μουσική υπόκρουση ήταν να ρίξετε μερικά νομίσματα στο κουτί Juke και να επιλέξετε μερικά τραγούδια.

Ακόμα και τα όπλα αναισθητοποίησης ήταν ακόμα σε πολλά κόμματα του δρόμου στη δεκαετία του 1980, αλλά τελικά καταργήθηκαν, επειδή πιθανώς κάποιος παρατήρησε ότι δεν είναι υγιές να διαχειρίζονται οι ίδιοι τα ηλεκτρικά σοκ. Σήμερα είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι άνθρωποι πλήρωναν ακόμη και χρήματα γι ‘ αυτό τότε.

Τα λεγόμενα παιχνίδια βελόνας οδήγησαν αργότερα στην ανάπτυξη της μηχανής φλίπερ, ενώ τα παιχνίδια περιστροφής και αλίευσης εξακολουθούν να αντιπροσωπεύονται σήμερα από τις μηχανές ολίσθησης νομισμάτων σε εκθέσεις ή τις συσκευές βραχίονα αρπαγής σε πρατήρια καυσίμων αυτοκινητοδρόμων. Επίσης ενδιαφέρουσες είναι οι τιμές που διακυβεύονταν εκείνη τη στιγμή. Πολύ ζωντανό είναι το” Win a KitKat”, το οποίο έπαιξε στην Αγγλία τη δεκαετία του 1950. προφανώς, το βραβείο για τον νικητή ήταν το μπαρ σοκολάτας που είναι γνωστό μέχρι σήμερα.

Classic slots..μία παράδοση που διατηρείται

Η πρώτη ταμειακή μηχανή ιδρύθηκε το 1889 και ονομάστηκε “Μαύρη γάτα”. Λόγω του βραχίονα που συνδέεται με την πλευρά, ήταν αστεία ονομάζεται επίσης “ένας ένοπλος ληστής”. Ένα ψευδώνυμο που θα πρέπει να το πάρει εκπληκτικά μακριά… παρεμπιπτόντως, η μαύρη γάτα λειτουργεί με κάρτες παιχνιδιού και το ποσό του βραβείου εξαρτάται από το πόσο υψηλό ήταν το χέρι πόκερ που προκλήθηκε από το μηχάνημα.

Δέκα χρόνια αργότερα, το πρώτο μηχάνημα με τους κλασικούς τρεις τροχούς είδε το φως των αιθουσών τυχερών παιχνιδιών. Έφερε το όμορφο όνομα “Liberty Bell”. Αυτό ήταν στο Σαν Φρανσίσκο, αλλά ο εφευρέτης ήταν ένας Σουηβικός μετανάστης που ονομάζεται Charles Frey. Ασυνήθιστα για τους tinkerers από τα νοτιοδυτικά, ωστόσο, ο Frey ξέχασε να υποβάλει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και έτσι ξεκίνησε ο παγκόσμιος θρίαμβος των παλιών Κουλοχέρηδων.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι συσκευές αναφέρονται ως “φρουτάκια”. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο εξοπλισμός παιχνιδιού χρημάτων απαγορεύτηκε ήδη από το 1902, αλλά τα μη χρηματικά έπαθλα δεν ήταν. Στην Αγγλία, λοιπόν, οι κύλινδροι ήταν γεμάτοι με σύμβολα φρούτων ή γλυκών, τα οποία στη συνέχεια περίμεναν και ως κέρδη.

Μέρος της γοητείας ήταν η αίσθηση ότι ήταν σε θέση να επηρεάσει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, επειδή με το χέρι στο πλάι, τεντώθηκε ένα ελατήριο, το οποίο έθεσε τους μηχανικούς σε κίνηση. Ανάλογα με την ένταση του ελατηρίου, το παιχνίδι διήρκεσε μικρότερο ή μεγαλύτερο.

Μόνο στη δεκαετία του 1960 το “χέρι” του ληστή εξαφανίστηκε αργά από τα καζίνο. Αντικαταστάθηκε από την ηλεκτρολογία, η οποία από τώρα και στο εξής εξασφάλισε την εκκίνηση και τη διακοπή των κυλίνδρων. Τα κουμπιά ώθησης προκάλεσαν τώρα την ενεργοποίηση, έτσι ώστε η ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσατε να επηρεάσετε το αποτέλεσμα παρέμεινε όπως με τα παλιά κουλοχέρηδες.

Ήδη το 1976 δημιουργήθηκαν βίντεο Κουλοχέρηδες, και τα πρώτα αντίγραφα ήταν φυσικά κυρίως να δει στο Λας Βέγκας. Την ίδια χρονιά, ο Όμιλος Gauselmann δημιούργησε το πρώτο του κουλοχέρη. Σήμερα, η εταιρεία έχει την πιο σημαντική συλλογή από παλιά κουλοχέρηδες στην Ευρώπη.

Το 1996 εμφανίστηκε ο πρώτος τηλεοπτικός κουλοχέρης πολλαπλών οθονών, αλλά χωρίς να γνωρίζει κανείς εκείνη την εποχή, ήταν ήδη πολύ αργά και η τύχη των κουλοχέρηδων σφραγίστηκε. Ήδη έξι χρόνια πριν, οι πρώτες σε απευθείας σύνδεση χαρτοπαικτικές λέσχες είχαν συνδεθεί με το δίχτυ, και έτσι άρχισε – αρχικά πολύ αργά – η τάση από την πραγματική συσκευή στο εικονικό στον υπολογιστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here